Zaterdag 13 september: Delhi - Reisverslag uit Delhi, India van Ron Brouwer - WaarBenJij.nu Zaterdag 13 september: Delhi - Reisverslag uit Delhi, India van Ron Brouwer - WaarBenJij.nu

Zaterdag 13 september: Delhi

Door: Ron

Blijf op de hoogte en volg Ron

13 September 2008 | India, Delhi

Vanochtend eerst een gesproken met mijn chauffeur. Ik was er niet blij mee dat hij niet durfde te zeggen dat het Travelagency het hotel niet had betaald, en dat hij zijn telefoon had uitgezet. Ik werd gisteravond bijna mijn hotel uitgezet. En in deze shit heb ik dus geen zin. Het was een goed gesprek. En de chauffeur was eigenlijk erg opgelucht.

Ik heb gisteravond gesproken met de manager van het hotel, dus dat was verder geen probleem. Ik kan dat prima zelf regelen. Dat is het punt niet.

De chauffeur voelde zich er erg lullig onder, en nodigde me uit om bij hem thuis te gaan eten. Dat sla ik niet af. Ik vind het zelf heel erg leuk, en als dat zijn manier is om het goed te maken, vind ik dat prima.

De eigenaar van het Travelagency hebben we express laten wachten. We zijn eerst gezellig met zijn gezin gaan eten, en daarna pas zijn we naar hem toegegaan. Hij heeft uitgebreid zijn excuses aangeboden, geld terugbetaald, en een en ander voor mij geregeld qua taxis morgenochtend vroeg, en voor als ik over een week weer terugkom. Het is erg leuk als je functioneel boos kan zijn. Hij dacht dat ik erg boos was, maar nadat ik er vanochtend met mijn chauffeur over gesproken heb, ben ik er niet meer mee bezig geweest. Sterker nog ik ben in de auto allerlei wijze lessen gaan lezen van de Dalai Lama op dit gebied. Enjoy the moment.

Alles bij elkaar heb ik een prima dag gehad. In Delhi zelf is het wat anders. Er zijn een aantal bommen afgegaan, en een paar onschadelijk gemaakt. Een er van op 500 meter afstand. Ik ga er van uit dat ik op dit moment op het veiligste stuk van Delhi zit. Dit wordt nu super bewaakt. Ik blijf nu in mijn hotel, en morgenochtend om 4 uur word ik door de taxi opgehaald. Dat vind ik wel zo prettig. Morgen om 06:30 vertrekt mijn vliegtuig naar Nepal. Lijkt me even een stuk veiliger.