12 mei: papieren zijn nu geregeld - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Ron Brouwer - WaarBenJij.nu 12 mei: papieren zijn nu geregeld - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Ron Brouwer - WaarBenJij.nu

12 mei: papieren zijn nu geregeld

Door: Ron

Blijf op de hoogte en volg Ron

12 Mei 2009 | Costa Rica, San José

Vandaag zijn de papieren geregeld. Met hulp van de ambassade heb ik nu een papier gekregen als aanvulling op mijn paspoort als bewijs dat ik legaal in Costa Rica ben. Ook vandaag heeft het een groot deel van de dag gekost. Eigenlijk is het te gek voor woorden, maar het is nu ten minste geregeld voor als ik op de 23e weer terugga naar Nederland. Je zal dit toch meemaken op het moment dat je vliegtuig klaar staat om te vertrekken.

Ik heb nu een plannetje gemaakt voor de komende dagen. Ik ga morgen 2 dagen naar Turrialba om te raften, en dan 2 dagen naar Manuel Antonio (aan de Pacific).

Ik hoop nu weer even op een positieve "vibe". Het is nu weer tijd voor wat leuks ...

• 13 Mei 2009 - 06:19

Pa:

goed dit te horen. maak er verder wat van en je weet elk nadeel heeft ook z'n voordeel!