10 mei: een dag met verrassingen - Reisverslag uit Cahuita, Costa Rica van Ron Brouwer - WaarBenJij.nu 10 mei: een dag met verrassingen - Reisverslag uit Cahuita, Costa Rica van Ron Brouwer - WaarBenJij.nu

10 mei: een dag met verrassingen

Door: Ron

Blijf op de hoogte en volg Ron

10 Mei 2009 | Costa Rica, Cahuita

Vandaag zijn we samen met Anjuli vertrokken naar de grens van Panama. Voor mij ontstond daar een bureaucratisch probleem. Omdat ik een nieuw paspoort heb gekregen staat daar geen stempel in dat ik het land ben ingekomen. Ik kan dus ook niet het land verlaten. Elly en Anjuli zijn doorgereisd naar Bocas del Toro, en ik ben teruggegaan naar Cahuita. De laatste bus naar San Jose is immers al vertrokken. Cahuita is een goede optie. Ik heb een eenvoudige kamer met uitzicht op het strand. En ga vanavond rustig uitzoeken wat te doen. Ik denk dat ik de Nederlandse Ambassade inschakel. Maar dat kan ik net zo goed morgenochtend telefonisch doen. Ik maak me er niet erg druk om. Anders was ik na Bocas del Toro een week alleen door Panama gaan trekken. Nu wordt het een week Costa Rica. Ook best. We hebben afgesproken om elkaar volgende week weer in het zuiden van Costa Rica te zien in Corcovado. Ik probeer me niet erg af te laten leiden door dit geneuzel. Cahuita is in ieder geval een goede keuze. Ik ga zo lekker eten. Zal wel door de Caraibische zeelucht komen ...

PS ik zet nu een aantal foto´s op mijn skydrive (op mijn profiel kun je de link zien naar de foto´s)